МАҲСУЛОТЛАР СИФАТИГА СЕНСОРИК БАҲО БЕРИШ
Jurnal nomi | Инновацион технологиялар | ||
Nashr soni | 2018(31)3 | ||
Jurnal mavzusi | ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ ФАНЛАРИ | ||
Ko'rishlar soni | 374 | ||
O'qishlar soni | 353 | ||
Nashr sanasi | 26-09-2018 | ||
UzSCI tizimida yaratilgan sana | 19-11-2019 | ||
Asosiy til | 1 | ||
Sahifalar | 31-35 | ||
Internet havola | |||
Assosiy tildagi annotatsiyasi |
Ушбу мақолада дунёда кенг тарқалган озиқ-овқат сифатини баҳолашнинг сенсорик таҳлил усули келтирилган. Шу билан бирга унинг турлари, таҳлил усуллари ва баҳолаш шакллари берилган.
|
||
Kalit so'z | сифат ҳиссий баҳолаш сезги таҳлилининг турлари органолептик |
-
Ўзбек
Ушбу мақолада дунёда кенг тарқалган озиқ-овқат сифатини баҳолашнинг сенсорик таҳлил усули келтирилган. Шу билан бирга унинг турлари, таҳлил усуллари ва баҳолаш шакллари берилган.
Kalit so'z: сифат ҳиссий баҳолаш сезги таҳлилининг турлари органолептик
-
Русский
В данной статье освещен широко применяемый во всем мире метод оценки качества в сфере продовольствия - сенсорный анализ. При этом приведены виды, методы анализов и формы оценок.
Kalit so'z: качество органолептика сенсорная оценка виды сенсорного анализа
-
English
This article highlights a widely used method worldwide Quality Assessment for Food - Sensory analysis. Here are views, methods of analysis and evaluation forms.
Kalit so'z: quality sensory evaluation types of sensory analysis
№ | Muallifning F.I.Sh. | Lavozimi | Tashkilot nomi |
---|---|---|---|
1 |
katta o'qituvchi |
||
2 |
katta o'qituvchi |
№ | Havola nomi |
---|---|
1 |
1. Ho Chi. Sensory evaluation in quality control. Minh City University of Technology, HCMC, SUMMER PROGRAM IN SENSORY EVALUATION 2014 4th International Symposium, July 25-27, Vietnam. |
2 |
2. Stolz, H., Jahrl, I., Baumgart, L. and Schneider, F(2010): Sensory Experiences and Expectations of Organic Food. Results of Focus Group Discussions. Deliverable No. 4.2 of ECROPOLIS Project. Research Institute of Organic Agriculture (FiBL), Frick, Switzerland. |
3 |
3. Васильева А. Г. Сенсорный анализ пищевых продуктов: лабораторный практикум. / Мин-во образования и науки РФ, Институт экономики, права и естественных специальностей. - Краснодар: ИнЭП, 2004. - 92 с. |